Acasa Portofoliu Despre noi Harta site Contact
 
 
  Certificari

 
Parteneri

Ferestre si usi din PVC cu profile SALAMANDER

Profile Salamander

Salamander 2D Eco Line


Pe plan mondial a devenit o prioritate utilizarea materialelor si a produselor ECOLOGICE. La aceasta prioritate se aliniaza SALAMANDER promovand sisteme de profile din PVC produse prin reciclarea materialelor respectiv producerea profilelor reciclabile in totalitate.

Sistemul de profile SALAMANDER 2D este un sistem fabricat cu utilizarea partiala a materilalului reciclat, prin tehnologia BIEXTRUZIUNII. Calitatile fizice, mecanice si de aspect sunt similare sau chiar superioare sistemelor de profile fabricate din materiale si cu tehnologie clasica. SALAMANDER 2D se prezinta a fi un profil solid, cu o latime constructiva de 60mm si trei camere de izolare, elegant datorita liniilor suple si al unui design distinctiv care inspira incredere.

Diferenta vizibila se poate sesiza numai in sectiune, unde se pot deosebi doua materiale de culoare diferita, unul de culoare mai inchisa ( peretii camerelor interioare ) si unul alb, pe contur (materialul camerelor exterioare). Deoarece in urma biextruziunii marterialul cu o compozitie mai mare de reciclate va ramane intotdeauna pe partea interioara, tamplaria fabricata din SALAMANDER 2D, la exterior se va prezenta identic cu orice alt profil PVC clasic. Argumentul forte al acestui profil, pe langa cele enumerate mai sus este aspectul financiar.

Tamplaria din profile sistem SALAMANDER 2D, echipata cu feronerie ROTO LIGHT, este produsul care corespunde nevoilor unei piete dominata de posibilitati din ce in ce mai modeste ale cumparatorilor imbinand o calitate corecta cu un pret avantajos.
Profile Salamander Blu Evolution

Salamander bluEvolution


Ferestrele realizate din sistemul de profile PVC SALAMANDER bluEVOLUTION, reprezinta cea mai avansata tehnologie disponibila pe plan mondial la momentul actual in domeniul tamplariei din PVC.
Trei linii directoare au fost urmarite in conceperea acestei serii de profile:
 • Protectia climatului
 • Eficienta energetica
 • Protectia mediului
Sistemul de profile blueEVOLUTION este dedicat pentru fabricarea unor ferestre de noua generatie. Combinatia dintre profilele Blueevolution, feroneria ROTO NT de ultima generatie si vitrajele performante care pot avea latimi de pana la 60 mm determina cea mai performanta fereastra din PVC existenta la ora actuala.

Noua generatie de ferestre este combinatia perfecta intre tehnologia de varf inovativa si conventionala.
Latimea constructiva unica de 92 mm combinata cu spatiul de vitrare care permite montarea unor pachete de sticla termoizolata, pana la latimea de 60mm, aduce o protectie termica imbatabila si cea mai buna eficienta energetica.
Latimea ingusta vizibila de 118 mm, ofera spatii vitrate generoase care la rindul lor aduc castiguri solare printr-un grad ridicat de incidenta a luminii, aspect deosebit de important in cazul ferestrelor montate la case pasive.

Capacitatea de reciclare a profilelor este de 100% datorita materialului plastic de calitate de prima clasa.
Profile Salamander Streamline

Salamander Strealline SL76


Ferestrele si usile realizate cu profile SALAMANDER STREAMLINE 76 combina avantajele unice oferite de acesta cu o feronerie performanta de ultima generatie - ROTO NT - si cu vitraje performante de pana la 40 mm latime, mentinand aspectul estetic deosebit al tamplariei.

Nu numai designul sistemului de profile este impresionant ci si tehnologia incorporata care imbunatateste semnificativ confortul vietii si reduce costurile pentru energie. Sistemul pentacameral, cu o latime constructiva de 76mm, confera o excelenta izolare termica, ranforsari din otel zincat de dimensiuni generoase, asigura stabilitate. Sistemul de garnituri duble, integrate in procesul de productie, nu lasa nici o sansa zgomotului si frigului.

Suprafata cu o structura de mare densitate face STREAMLINE SL76 rezistent la intemperii si foarte usor de curatat. Tamplaria fabricata din STREAMLINE SL 76 este una cu calitati deosebit de avantajoase, caracterizata printr-un design elegant si proprietati de izolare termica si fonica superioare, intr-un cuvant COMPETITIV..

Cateva aspecte care plaseaza tamplaria din profile PVC STREAMLINE SL76 pe o pozitie avantajoasa in comparatie cu alte produse:
 • Latimea constructiva de 76mm.
 • Garnitura sudabila (TPE, TermoPlasticElastomer) culoarea GRI
 • Posibilitatea de a alege un toc special pentru usi care permite fixarea optima a balamalelor de usa si realizarea in bune conditii a lucrarilor de renovare
 • Cercevelele medii au dimensiuni generoase de 104 mm permitand realizarea atat de usi de balcon cat si de usi de trafic
 • Profile cu 4 camere pentru usi rezidentiale disponibile in variantele Zh sau Th avand o latime de 130 mm. Aceste profile masive sunt prevazute cu falt de 20 mm ce permite instalarea doar a zarurilor cu inchidere multipunct
 • Profile cercevea pentru fereastre si usi de balcon cu design clasic si round disponibile la un pret similar pentru a satisface cerintele tuturor categoriilor de clienti.
 • Posibilitate de vitrare cu pachete de sticla termoizolanta duble avand 24 mm latime sau triple avand 40 mm latime. Se pot realiza astfel ferestre avand un coeficient termic de transfer termic al ferestrei de 1,3 w/mpk.
 • Diferite folii imitatie lemn la categoria culori standard (pe stoc), Stejar Auriu, Mahon, Tiama (Siena Noce), Stejar Inchis (Mooreiche), Nussbaum precum si o gama variata de decoruri disponibile la comanda speciala.
 • Elemente de imbinare la 90 grade si in unghi variabil prevazute cu camere de izolare termica, de dimensiuni generoase care asigura o etansare perfecta a elementelor de tamplarie
 • Adaosuri pentru toc disponibile in diferite dimensiuni: 20mm, 60mm si 100mm.

Culori disponibile pentru profilele Salamander
Design by orkas.ro